ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Peste 270 de șoferi s-au ales cu amenzi în ultimele 24 de ore

10:11 | 26.08.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 26 aug. /MOLDPRES/. În ultimele 24 de ore, angajații Inspectoratului Național de Securitate Publică /INSP/ au întocmit 291 de procese verbale pentru încălcarea regulilor de circulație rutieră, cele mai multe vizând depășirea vitezei, fiind amendați 274 de conducători, comunică MOLDPRES.

Potrivit datelor INSP, în aceeași perioadă, 15 șoferi au fost înlăturați de la volanul mașinii, fiind depistați în stare de ebrietate, iar doua persoane au refuzat testarea alcoolscopică.

Inspectoratul General al Poliției solicită cetățenilor să sesizeze oamenii legii despre toate cazurile care pot pune în pericol viața și sănătatea participanților în traficul rutier, apelând la numărul de telefon 112.

img20006866

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!