ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șase persoane au fost reținute de CNA în urma perchezițiilor de azi

12:11 | 01.09.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 1 sep. /MOLDPRES/. Șase persoane, printre care şeful, adjunctul, contabilul şi un maistru din cadrul administrației cimitirului Sfântul Lazăr al ÎM "Combinatul Servicii Funerare" au fost reţinuţi şi urmează să fie escortaţi la Centrul Național Anticorupție /CNA/, comunică MOLDPRES.

Potrivit purtătorului de cuvânt a CNA, Angela Starinschi, aceştia sunt bănuiţi că ar fi pretins de la oamenii care urmau să-şi înmormânteze rudele, bani suplimentari taxei de stat. De asemenea, sunt cercetaţi penal pentru pretindere de mită în cazul rezervărilor locurilor de veci.

Centrul Naţional Anticorupţie şi procurorii au desfășurat astăzi percheziţii pe 22 de adrese din capitală, în cadrul unor dosare penale pornite pe fapte de corupere activă, pasivă şi escrocherie, comise de către angajați ai Întreprinderii Municipale „Combinatul Serviciilor Funerare”.

img20006970

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!