ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Peste 6500 de elevi au primit ajutorul material unic din partea Primăriei Chișinău

12:23 | 07.09.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 7 sep. /MOLDPRES/. Peste 6500 de elevi din instituțiile municipale de învățământ au primit ajutor material unic în valoare de 700 de lei, transmite MOLDPRES.

Viceprimarul Angela Cutasevici a anunțat astăzi, în cadrul ședinței on-line a serviciilor municipalității Chișinău, că peste 6500 de elevi din instituțiile municipale de învățământ au primit ajutorul material unic în valoare de 700 de lei. “Este vorba de 6777 de elevi înmatriculați în clasele a II-a – a IX-a, din instituțiile de învățământ din municipiul Chișinău, care potrivit dosarelor lor au o situație materială delicată”, a spus viceprimarul Cutasevici.

Oficialul a specificat că tranșa a doua a acestui ajutor material unic va fi acordată pentru 1223 de elevi din clasele întâi până într-a cincea ale căror dosare vor fi selectate  de către managerii instituțiilor de învățământ.

Viceprimarul a specificat că, în final, numărul total al elevilor care vor beneficia de acest ajutor material unic va fi de opt mii. 

img20007101

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!