ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

România a câștigat în fața Austriei și se plasează pe primul loc în grupă

09:03 | 08.09.2020 Categorie: Sport

Chişinău, 8 sep. /MOLDPRES/. Echipa naţională de fotbal a României a învins echipa Austriei cu scorul de 3-2 (1-1), luni seara, pe Woerthersee Stadion din Klagenfurt, transmite MOLDPRES.

Naționala României a învins în deplasare Austria și a devenit liderul grupei 1 din Liga B a Ligii Naţiunilor. Antrenorul Mirel Rădoi își trece în palmares prima victorie avută în calitate de strateg al echipei tricolorilor. România obține o victorie importantă, după un meci frumos în care au marcat Denis Alibec, Dragoș Grigore și Alex Maxim.

Ca urmare a acestui rezultat, România se plasează pe primul loc în grupă, urmată de Austria, Norvegia și Irlanda de Nord.

img20007118

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!