ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Igor Dodon a anunțat că va candida pentru al doilea mandat de președinte

14:51 | 09.09.2020 Categorie: Politică

Chişinău, 9 sep. /MOLDPRES/. Republica Moldova trebuie să fie condusă de un lider patriot, responsabil, care respectă valorile naționale, tradițiile moldovenești. Opinia a fost expusă astăzi de către șeful statului, Igor Dodon, în mesajul prin care a anunțat că va lupta pentru cel de-al doilea mandat de președinte, comunică MOLDPRES.

„Am decis să candidez pentru al doilea mandat de președinte, fiindcă m-am convins de susținerea cetățenilor și de dorința lor să-mi continui activitatea și să duc până la sfârșit agenda mea politică, să realizez toate obiectivele economice și sociale”, a spus Igor Dodon.

Șeful statului susține că anii cât a fost președinte au fost dificili, deoarece a trebuit să se confrunte cu un regim oligarhic, pandemia COVID-19, secetă și multe altele. Acesta s-a arătat convins că a reușit să mențină economia și să-și onoreze toate plățile față de pensionari și bugetari, inclusiv să acorde ajutor agricultorilor și mediului de afaceri.

„În condiții de criză, țara are nevoie de stabilitate, de a continua lucrurile bune, trebuie să fim atenți la acei politicieni iresponsabili, care se lansează în această campanie și care se află sub tutela altor state, care sunt cu dublă cetățenie. Moldova are nevoie de lider responsabil, cu caracter. Vreau să urez succes tuturor concurenților”, a conchis Dodon.

img20007187

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!