ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Simona Halep a câştigat cel de al 22-lea titlu din carieră

08:25 | 22.09.2020 Categorie: Sport

Chişinău, 22 sep. /MOLDPRES/. Simona Halep, numărul doi mondial, a câștigat ieri turneul de tenis de la Roma, transmite MOLDPRES.

Finala turneului s-a jucat între Simona Halep și Karolina Pliskova din Cehia, locul patru mondial, unde, la scorul 6-0, 2-1, pentru româncă, Pliskova a abandonat meciul din pricina unor probleme la spate.

În acest moment, Halep are 8-4 în meciurile directe cu Pliskova, după ce jucătoarea cehă s-a impus în ultimele două meciuri desfășurate anul trecut în turneul de la Miami și turneul Campioanelor.

Simona Halep va primi un cec de 205.190 de euro şi 900 de puncte, iar Pliskova se va alege cu 150.000 de euro şi 585 puncte.

Astfel, tenismana din România a ajuns la 22 de mari titluri cucerite în carieră.

img20007520

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!