ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

R. Moldova va primi de la UE un grant de 9 mln de euro pentru lupta cu COVID-19

11:14 | 24.09.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 24 sep. /MOLDPRES/. Monitorul Oficial de vineri, 25 septembrie, va publica decizia de semnare a Acordului de finanţare dintre Guvernul Republicii Moldova şi Comisia Europeană privind realizarea Proiectului „UE4Moldova: Facilitatea de sprijin al răspunsului sistemului de sănătate la situația de urgență COVID-19 și realizarea reformelor conform Acordului de Asociere”, transmite MOLDPRES.

Conform acestuia, Uniunea Europeană va acorda Republicii Moldova un grant în valoare de nouă milioane de euro pentru a ajuta sistemul de sănătate în lupta cu pandemia de COVID-19.

Potrivit notei informative la această hotărâre, inițiativa de a oferi sprijin financiar țării noastre aparține Comisiei Europene.

Sursă: www.monitorul.md  

foto simbol 

img20007609

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!