ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Sheriff Tiraspol a fost eliminată din Liga Europei

13:37 | 25.09.2020 Categorie: Sport

Chişinău, 25 sep. /MOLDPRES/. Federația Moldovenească de Fotbal anunță că echipa Sheriff Tiraspol va părăsi competițiile din Liga Europei, fiind eliminată de formația Dundalk din Irlanda, transmite MOLDPRES.

Ieri seara, pe stadionul Zimbru din Chișinău, într-un meci desfășurat fără spectatori, echipa din Tiraspol a pierdut în fața irlandezilor de la Dundalk. După ce la finalul celor 90 de minute regulamentare de joc scorul a fost egal, 1-1, moldovenii au pierdut din penalty-uri cu 3-5. Nigerianul Faith Obilor este singurul care a ratat în seria loviturilor de departajare.

Dundalk va juca, pe data de 1 octombrie, în play-off-ul competiției cu Klaksvik (Insulele Feroe), care a trecut de Dinamo Tbilisi (Georgia), scor 6-1.

Sursă foto: reddit.com

img20007656

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!