ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Chișinăuienii pot solicita conectarea la încălzirea centralizată

11:20 | 05.10.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 5 oct. /MOLDPRES/. Termoelectrica a inițiat de astăzi conectarea la încălzire a consumatorilor din Chișinău racordați la sistemul centralizat de termoficare, comunică MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de presă al Termoelectrica, conectarea se va face la solicitarea gestionarilor blocurilor locative și administratorilor instituțiilor publice.

Conform sursei citate, până în prezent au fost semnate 1037 de pașapoarte de pregătire a instalațiilor de încălzire, din numărul total de 4055. Aceste obiecte vor beneficia de încălzire în decurs de trei ore de la solicitare.

Locatarii blocurilor care beneficiază de Încălzire Centralizată Autonomă, pot porni oricând încălzirea și își pot regla consumul conform necesităților.

Termoelectrica asigură cu energie termică peste 4400 de imobile din municipiul Chișinău, inclusiv 146 de grădinițe, 162 de școli și 71 de instituții medicale.

Sursă foto: Termoelectrica

img20007911

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!