ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Selecționata Moldovei la fotbal a cedat în fața Italiei

11:03 | 08.10.2020 Categorie: Sport

Chişinău, 8 oct. /MOLDPRES/. Selecționata de fotbal a Republicii Moldova a cedat cu 0-6 în amicalul cu Italia, disputat miercuri pe stadionul Artemio Franchi din Florența, comunică MOLDPRES.

A marcat: Bryan Cristante (18), Francesco Caputo (23), Stephan El Shaarawy (30, 45+1), Veaceslav Posmac (37, autogol), Domenico Berardi (72).

După meci, selecționerul Engin Firat a declarat în cadrul conferinței de presă că este dezamăgit.

„De când am preluat echipa, cea mai categorică înfrângere a fost la un gol diferență, inclusiv în meciul cu Franța. Știam de calitatea jocului italienilor, însă la echipa noastră, dacă un fotbalist joacă sub nivelul așteptărilor, este o problemă, dacă sunt doi așa jucători, avem probleme mai mari, dar este incredibil ce s-a întâmplat între minutul 22 și 45. 4-5 jucători au greșit inexplicabil, parcă nici nu erau în teren și i-am ușurat viața Italiei să marcheze aceste goluri. Este o situație nouă pentru mine, este prima dată când mi se întâmplă asta în carieră și vreau să-mi cer scuze de la fanii noștri din Moldova. Acum trebuie să demonstrăm că avem caracter și să fim uniți, deoarece peste câteva zile avem meci în Grecia”, a menționat Engin Firat.

Pentru selecționata Moldovei urmează duelurile din Liga Națiunilor cu Grecia (11 octombrie, Atena, ora 21.45) și cu Slovenia (14 octombrie, Chișinău, ora 21.45).

Sursă foto: FMF

img20008008

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!