ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Spitalul „Sfântul Arhanghel Mihail" din capitală a primit două aparate de ventilare pentru bolnavii de COVID-19

13:05 | 22.10.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 22 oct. /MOLDPRES/. Două aparate de ventilare a bolnavilor de COVID-19 au fost donate de voluntari Spitalului Clinic Municipal „Sfântul Arhanghel Mihail", comunică MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de presă al primăriei capitalei, mai mulți voluntari au venit cu o donație pentru Spitalul „Sfântul Arhanghel Mihail", sub formă de aparataj medical, necesare pentru bolnavii de Covid-19, aflați în stare gravă. Lotul conține două aparate de ventilare de tip Philips A 40 pentru secțiile de reanimare.

Acțiunea de donare a aparatelor de ventilare a fost posibilă grație proiectului Global Grant „End Covid-19".

În capitală, situația privind infecția COVID-19 rămâne în continuare alarmantă, iar în baza indicatorilor referitor la morbiditatea prin coronavirus, este menținut gradul de alertă în sănătate Cod Roșu.

Sursă foto: Primăria Chișinău

img20008354

img20008354

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!