ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un cetățean reținut astăzi de către structurile nerecunoscute de la Tiraspol a fost eliberat

17:30 | 29.10.2020 Categorie: Oficial

Chişinău, 29 oct. /MOLDPRES/. Cetățeanul Republicii Moldova, angajat al autorităților constituționale, care a fost reținut în dimineața zilei de 29 octombrie curent de către structurile „MGB" a fost eliberat, a relatat pentru MOLDPRES Biroul politici de reintegrare.

Persoana care făcea naveta tur-retur Camenca-Sănătăuca și se deplasa zilnic la serviciu și acasă este angajat al autorității de pe malul drept al Nistrului.

Datorită implicării autorităților naționale constituționale pentru soluționarea acestui caz individual, persoana a fost eliberată.

Grație eforturilor și reacției prompte a Delegației Republicii Moldova în Comisia Unificată de Control, precum și altor agenții de aplicare a legii s-a reușit soluționarea imediată a acestui incident.

Chișinăul condamnă acest comportament provocator și sfidător la adresa securității statului și drepturilor omului din partea Tiraspolului.

img20008554

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!