ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Secția de votare din orașul Strasbourg va activa duminică după un program redus

16:59 | 30.10.2020 Categorie: Politică

Chişinău, 30 oct. /MOLDPRES/. Comisia Electorală Centrală /CEC/ a instituit program special de activitate, în cadrul alegerilor prezidențiale de duminică, pentru secția de votare nr. 1/342, orașul Strasbourg, Republica Franceză, între orele 7:00 și 20:00, comunică MOLDPRES.

Conform surse citate, decizia a fost luată în contextul extinderii măsurilor restrictive de către autoritățile Republicii Franceze, legate de situația epidemiologică generată de COVID-19, precum și urmare a declarării celui mai înalt grad de alertă anti-teroristă, în urma atacurilor din Nice și Avignon.

În acest context, Reprezentanța permanentă a Republicii Moldova pe lângă Consiliul Europei, cu sediul în orașul Strasbourg, a fost notificată de către autoritățile orașului că accesul în clădire unde își va desfășura activitatea secția de votare, va fi sistat la orele 20.00.    

Tot astăzi, CEC a instituit program special de activitate și pentru secția de votare nr. 1/307, orașul Baku, Republica Azerbaidjan.

img20008604

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!