ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Trei copii din Anenii Noi au fost luați ostatici de propriul tată aflat în stare de ebrietate

09:25 | 05.11.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 5 nov. /MOLDPRES/. Un bărbat din Anenii Noi, fiind în stare de ebrietate, și-a luat ostatici proprii copii de unu, patru și respectiv șapte ani, spunând că îi va pune în pericol dacă mama lor nu se întoarce acasă. Datorită intervenției ministrului Afacerilor Interne, șefului Poliției Naționale și mascaților de la BPDS „Fulger”, copiii au fost eliberați, iar agresorul imobilizat, comunică MOLDPRES.

Ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției, Mariana Bețivu, a menționat pentru agenție că poliția a fost alertată în jurul orei 06.00 de nașa bărbatului. La fața locului au fost mobilizați mai mulți polițiști și un psiholog al poliției.

Ulterior, pentru a duce tratative cu bărbatul, au venit ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu și șeful Poliției Naționale, Sergiu Paiu. Bărbatul a fost reținut în jurul orei 08:45, iar copiii au fost preluați de Serviciul de Urgență.

foto: deschide.md

img20008751

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!