ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Miniștrii delegați de PDM în Guvern au fost revocați

09:48 | 09.11.2020 Categorie: Politică

Chişinău, 9 nov. /MOLDPRES/. Miniștrii delegați de Partidul Democrat în Guvern au fost revocați. Anunțul a fost făcut astăzi de către premierul Ion Chicu, la finele ședinței cu conducerea de vârf a țării. El a precizat că a făcut o solicitare în acest sens către Președinție, care a fost acceptată, comunică MOLDPRES.

În cadrul unui briefing, șeful Executivului a menționat că astăzi ar urma să fie înaintate alte candidaturi pentru cele patru ministere conduse de reprezentanții PDM. Astfel, în scurt timp vor fi desemnați miniștri la Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, Ministerul Economiei, Ministerul Apărării și Biroul Politici de Reintegrare.

Conform sursei citate, decizia a fost luată după ce la finele săptămânii trecute, conducerea PDM a anunțat că se va retrage de la guvernare după alegerea unui nou președinte.

Și ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Oleg Țulea, care a fost desemnat recent ambasador în Ungaria ar urma să fie înlocuit astăzi.

foto: gov.md

img20008843

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!