ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Mai mulți angajați la stat vor primi la finele anului prime

10:08 | 09.11.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 9 nov. /MOLDPRES/. Angajații din domeniul învățământului, culturii și o parte din angajați ai sistemului medical vor primi la finele anului curent prime. Anunțul a fost făcut astăzi de către premierul Ion Chicu, la finele ședinței cu conducerea de vârf a țării, comunică MOLDPRES.

Potrivit surse citate, circa 180 mii de angajați vor beneficia de prime în valoare de cel mult 50% din salariu. Regulamentul ce vizează acest subiect urmează să fie aprobat în ședința Guvernului de miercuri. Ion Chicu a specificat că pentru prime au fost deja prevăzuți circa 52 mln de lei.

Premierul a trecut în revistă acțiunile Executivului din ultima perioadă și a precizat că lucrările planificate în acest an în cadrul Programul național ”Drumuri bune” sunt pe final. ”Sunt încă câteva raioane în care urmează să fie finalizate lucrările. De asemenea, se lucrează și pe sectoarele naționale finanțate din bugetul de stat și din surse externe”, a spus Chicu.

În anul curent, pentru reparația drumurilor au fost alocați peste 6 miliarde de lei.

foto: agora.md

img20008845

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!