ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Radu Albot l-a eliminat din turneul ATP din Sofia pe Denis Șapovalov

10:40 | 11.11.2020 Categorie: Sport

Chișinău, 11 nov. /MOLDPRES/. Radu Albot l-a eliminat pe favoritul principal al turneului ATP din Sofia, Denis Șapovalov, numărul 12 mondial, și a trecut de optimile de finală ale competiției, transmite MOLDPRES.

Tenismenul moldovean l-a învins, marți, 10 noiembrie, în două seturi, cu scor 6-2, 6-4, pe Denis Șapovalov, într-un meci care a durat o oră și un sfert.

Șapovalov, numărul 12 mondial, era considerat favoritul turneului ATP care se desfășoară în capitala Bulgariei.

În runda următoare, Albot îl va întâlni pe învingătorul meciului de tenis dintre Egor Gherasimov (Belarus) și Adrian Mannarino (Franța).

Radu Albot, care împlinește astăzi 31 de ani, este singurul tenismen moldovean care a câștigat un turneu din seria competițiilor ATP, în 2019 a câștigat turneul Delray Beach Open.

foto: moldova.sports.md

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!