ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Selecționata de fotbal a Republicii Moldova a făcut remiză cu naționala Rusiei

09:38 | 13.11.2020 Categorie: Sport

Chişinău, 13 nov. /MOLDPRES/. Naționala de fotbal a Republicii Moldova a încheiat la egalitate, 0-0, meciul amical cu reprezentativa Federației Ruse, disputat ieri seară pe stadionul Zimbru din Chișinău, transmite MOLDPRES.

Confruntarea sportivă a fost asistată de o echipă de arbitrii din România, conduși la centru de Radu Petrescu.

În prima repriză, portarul naționalei moldovenești, Stanislav Namașco, a avut două intervenții salvatoare, reușind să apere două lovituri pe poartă executate din interiorul careului de atacanții ruși, Alexei Mironciuc și Fiodor Cialov. În repriza secundă, Iuri Jirkov și Alexandr Sobolev au tras milimetric pe lângă poartă, iar Mironciuc, din lovitură liberă, a lovit în bară.

Selecționerul naționalei moldovene, Engin Firat, a declarat că echipa a jucat bine în apărare și că egalul reușit a fost unul meritat. ”Am jucat contra unei echipe puternice, pe care o consider una dintre cele mai bune din lume la ora actuală. Am jucat exemplar în apărare. Cred că am meritat acest egal. Trebuie să fim uniți și în următoarele două meciuri cu Grecia și Kosovo”, a declarat Firat.

Selecționata de fotbal moldoveană va juca două partide în Liga Națiunilor. Pe 15 noiembrie, Republica Moldova va juca la Chișinău, pe stadionul Zimbru, cu naționala Greciei, iar pe 18 noiembrie, va întâlni, pe stadionul Fadil Vokkri din Priștina, reprezentativa Kosovo. 

foto: fmf.md

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!