ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Doi oficiali ai FMF vor fi delegați la UEFA

13:14 | 17.11.2020 Categorie: Sport

Chișinău, 17 nov. /MOLDPRES/. Doi membri ai Federației Moldovenești de Fotbal /FMF/ vor fi observatori de arbitri în competițiile UEFA, transmite MOLDPRES.

Federația Moldovenească de Fotbal a anunțat că UEFA a delegate doi oficiali moldoveni pentru meciurile din cadrul competițiilor sale. Astfel, Vladimir Antonov va fi observator de arbitri la partida Grecia - Scoția din cadrul preliminariilor Campionatului European de tineret, care se va disputa astăzi, 17 noiembrie, pe Stadio Apostolos Nikolaidis din Atena. 

Mâine, 18 noiembrie, Alina Capațîna va participa în calitate de Delegat UEFA la meciul Anderlecht Bruxelles - Benfica Lisabona din cadrul Ligii Campionilor feminin, care va avea loc pe Anderlecht Stadium din capitala Belgiei. 

În acest sezon competițional al UEFA, Vladimir Antonov a asistat meciuri din Liga Campionilor, Liga Europei și Liga Națiunilor. Alina Capațîna a fost delegată de UEFA la partide din Liga Campionilor (masculin și feminin) și preliminariile Campionatului European 2022 la fotbal feminin.

img20009071

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!