ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Naționala de fotbal a Republicii Moldova nu a trecut de seriile Ligii Națiunilor

10:17 | 19.11.2020 Categorie: Sport

Chișinău, 19 nov. /MOLDPRES/. Selecționata națională de fotbal a Republicii Moldova a pierdut aseară, pe stadionul Fadil Vokrri din Priștina, cu 1 – 0, în fața echipei naționale a Kosovo, transmite MOLDPRES.

Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 31 de fotbalistul Lirim Kastrati. Meciul a fost condus de o echipă de arbitri din Estonia, care a acordat patru cartonașe galbene, câte două pentru fiecare echipă.

Înainte de începerea partidei, antrenorul selecționatei moldovene, Engin Firat a declarat că meciul va fi unul extreme de dificil și că naționala moldoveană este pusă în situația de a juca fără fundași.

La meciul cu echipa kosovară, selecționata moldoveană s-a prezentat fără doi jucători importanți, Epureanu și Posmac.

Selecționata noastră se afla pe ultimul loc în grupa valorică și avea un golaveraj prost, 1:10. Înfrângerea suferită în Priștina a descalificat-o din campionatul Ligii Națiunilor la fotbal.

foto: fmf.md

img20009133

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!