ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Autoritățile capitalei vor avea în această săptămână o ședință comună cu reprezentanții HoReCa

09:09 | 23.11.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 23 nov. /MOLDPRES/. În această săptămână, autoritățile municipiului Chișinău se vor întâlni cu reprezentanții HoReCa pentru a discuta măsuri de prevenire și stabilizare a pandemiei de coronavirus, transmite MOLDPRES.

În cadrul ședinței de astăzi a serviciilor municipalității Chișinău, s-a anunțat că reprezentanții Primăriei au efectuat în zilele de 21-22 noiembrie controale inopinate pentru a verifica modul de respectare a măsurilor de prevenire a infecției cu coronavirus și au constatat că există unități de alimentație publică care nu le respectă.

În acest context, primarul Ion Ceban a îndemnat la respectarea tuturor măsurilor de prevenție, altfel municipalitatea va fi pusă în situația de a trece la măsuri mai drastice de prevenire a infecției, care ar include închiderea totală a restaurantelor, cluburilor și cafenelelor.

În același timp, edilul a declarat că va sancționa orice angajat al administrației publice locale care nu va respecta măsura de purtare a măștii în spații închise ori deschise.

În contextul diminuării răspândirii infecției cu COVID-19, Comisia extraordinară de sănătate publică a municipiului Chișinău a decis vineri, 20 noiembrie, purtarea măștii în spații închise ori deschise ca măsură de prevenire a COVID-19. 

foto: tv8.md

img20009227

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!