ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Petrocub Hâncești a obținut în deplasare a cincea victorie consecutivă

14:09 | 23.11.2020 Categorie: Sport

Chişinău, 23 nov. /MOLDPRES/. Derby-ul etapei a 19-a a campionatului național de fotbal, Milsami Orhei – Petrocub Hâncești, s-a încheiat cu scorul 1-3, astfel echipa din Hâncești este la a cincea victorie consecutivă, transmite MOLDPRES.

La partida desfășurată ieri, 23 noiembrie, pe stadionul din Orhei, fotbaliștii din Hâncești, antrenați de Lilian Popescu au înregistrat a cincea victorie consecutiv. Petrocub a deschis scorul în prelungirile primei reprize prin golul camerunezului Donalio Melachio Douanla.

În minutul 58, Alexandru Onică a mai marcat un gol, Milsami a reușit să înscrie în minutul 76 grație golului marcat de Sergiu Nazar. Echipa din Orhei nu a reușit să egaleze, echipa din Hâncești, prin golul lui Gulceac, din ultimul minut al partidei, a stabilit definitiv victoria. Petrocub Hâncești se află pe loc secund în campionatul moldovenesc de fotbal, fiind la patru puncte în spatele echipei Sheriff Tiraspol, liderul campionatului.

Milsami Orhei împarte cu echipa Sfântul Gheorghe Suruceni locurile trei și patru din campionatul Republicii Moldova la fotbal.

foto: fmf.md

img20009246

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!