ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Parlamentului a discutat cu ambasadorul Ucrainei în țara noastră

08:07 | 25.11.2020 Categorie: Oficial

Chişinău, 25 nov. /MOLDPRES/. Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, a avut marți o întrevedere cu Ambasadorul Ucrainei în țara noastră, Marko Shevcenko, a relatat pentru MOLDPRES Direcția generală comunicare și relații publice a Legislativului.

Cei doi oficiali au abordat, în cadrul dialogului, subiecte referitoare la situația politică, criza pandemică, cooperarea interparlamentară dintre cele două țări și alte subiecte de interes comun.

Părțile au făcut un schimb de opinii privind situația pandemică în Republica Moldova și Ucraina.

Zinaida Greceanîi și Marko Shevcenko au discutat și despre cooperarea la nivel interparlamentar, accentuând importanța aprofundării relațiilor dintre Legislativul Republicii Moldova și cel al Ucrainei prin intermediul grupului parlamentar de prietenie dintre cele două state.

La finalul întrevederii, interlocutorii s-au pronunțat pentru avansarea dialogului bilateral și identificarea unor noi arii de cooperare dintre Republica Moldova și Ucraina.

foto: Parlament

img20009293

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!