ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Sheriff Tiraspol rămâne în continuare liderul campionatului național de fotbal

09:41 | 26.11.2020 Categorie: Sport

Chişinău, 26 nov. /MOLDPRES/. Sheriff Tiraspol a învins Sfântul Gheorghe Suruceni și se menține liderul clasamentului național de fotbal, transmite MOLDPRES.

Derby-ul etapei a 20-a a avut loc pe stadionul din Suruceni, oaspeții din Tiraspol reușind să se impună în fața gazdelor cu 2-0. Frank Castaneda a deschis scorul în minutul 52 al primei reprize, pentru ca ucraineanul Bliznicenko să mai înscrie un gol în minutul 66.

Castaneda are 13 goluri înscrise în acest campionat și se află pe primul loc al golgheterilor.

Sheriff Tiraspol rămâne a fi în continuare pe primul loc al clasamentului Diviziei Naționale. Victoria în fața echipei din Suruceni le oferă celor din Tiraspol un avans de 7 puncte față de Petrocub Hâncești, echipă plasată pe loc secund. Echipele Sfântul Gheorghe Suruceni și Milsami Orhei împart locurile trei și patru.

foto: fmf.md

img20009340

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!