ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Primăria Chișinău planifică extinderea bulevardului Mircea cel Bătrân

12:50 | 26.11.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 26 nov. /MOLDPRES/. Primăria municipiului Chișinău planifică în anul 2021 extinderea bulevardului Mircea cel Bătrân din sectorul Ciocana, transmite MOLDPRES.

Administrația municipiului Chișinău a anunțat astăzi că Direcția generală transport public și căi de comunicație planifică elaborarea proiectului de execuție pentru extinderea bulevardului Mircea cel Bătrân din sectorul Ciocana. Potrivit informației prezentate, proiectul include prelungirea liniei de troleibuz, pe tronsonul cuprins între str. Ion Dumeniuc și str. Bucovina.

Pentru dezvoltarea zonei, în cadrul proiectului va fi prevăzut construcția unui spațiu tehnic subteran pentru liniile magistrale de comunicații și utilități, care va reduce la minimum intervențiile ulterioare.

Subdiviziunile municipale vor planifica resurse financiare pentru realizarea acestui proiect în primul trimestru al anului 2021.

foto: radiochisinau.md

img20009355

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!