ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Termenul de reabilitare a drumului R1 Chișinău-Ungheni-Sculeni a fost extins cu un an

15:28 | 26.11.2020 Categorie: Economie

Chişinău, 26 nov. /MOLDPRES/. Termenul de implementare a proiectului de reabilitare a drumului R1 Chișinău-Ungheni-Sculeni a fost extins până la finele anului 2022, comunică MOLDPRES.

Deputații au decis astăzi ratificarea Amendamentul nr. 3 la Contractul de finanțare dintre Republica Moldova și Banca Europeană de Investiții (BEI) pentru realizarea Proiectului de reabilitare a drumurilor din Republica Moldova. Documentul are drept scop extinderea datei finale de disponibilitate a mijloacelor financiare acordate în baza Contractului de finanțare, până la 30 noiembrie 2021 și prelungirea perioadei de implementare a proiectului propriu-zis până la 31 decembrie 2022.  

Contractul de finanțare semnat între Republica Moldova și BEI, în valoare totală de 75 mln de euro, a fost ratificat în aprilie 2011. Extinderea termenului de implementare a Proiectului de reabilitare a drumurilor a fost solicitată de Guvernul Republicii Moldova.

foto: asd.md

img20009363

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!