ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Etapa a 20-a a campionatului național de fotbal a luat sfârșit

14:49 | 27.11.2020 Categorie: Sport

Chişinău, 27 nov. /MOLDPRES/. Astăzi a avut loc ultimul meci din etapa a 20-a a campionatului național de fotbal al Republicii Moldova, Petrocub Hâncești – Dinamo-Auto, 1-1, transmite MOLDPRES.

Ultimul meci din această etapă nu a schimbat ierarhia primelor trei locuri din clasament. Astfel, conform punctajului obținut până în prezent, Sheriff Tiraspol se află pe primul loc, cu 52 de puncte, Petrocub Hâncești ocupă locul secund, cu 46 de puncte, iar Milsami Orhei pe locul trei, cu 38 de puncte.

În celelalte meciuri ale etapei a 20-a s-au înregistrat următoarele rezultate: Speranța - Zimbru 2-2, Codru - FC Florești 2-1, Sfântul Gheorghe Suruceni - Sheriff 0-2 și Dacia-Buiucani - Milsami Orhei 0-0.

foto: fmf.md

img20009410

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!