ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În municipiul Chișinău a crescut rata infectării cu COVID-19

09:30 | 30.11.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 30 nov. /MOLDPRES/. În luna noiembrie, rata incidenței cu coronavirus a ajuns la 1866 de îmbolnăviri la o sută de mii de locuitori ai municipiului Chișinău, în creștere față de luna octombrie, transmite MOLDPRES.

Șeful Direcției generale asistență socială și sănătate a Primăriei municipiului Chișinău, Tatiana Bucearschi, a declarat astăzi, la ședința on-line a serviciilor municipalității, că în capitală situația pandemică este foarte gravă și există o creștere continuă a cazurilor grave și foarte grave. ”În instituțiile municipale spitalicești nu mai există locuri pentru tratamentul COVID-19. Toate cele 1042 de locuri sunt ocupate, vom active 65 de locuri la spitalul Covid de la Moldexpo”, a declarat Bucearschi.

În același timp, oficialul a menționat că „rata incidenței cu coronavirus a ajuns la 1866 de îmbolnăviri la o sută de mii de locuitori”, în creștere față de luna octombrie.

În municipiul Chișinău, pe parcursul anului 2020 s-au înregistrat 44 952 de îmbolnăviri cu COVID-19, dintre care 35 597 de bolnavi s-au vindecat.

img20009446

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!