ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministrul de Externe Aureliu Ciocoi a avut o întrevedere cu ambasadorul Republicii Azerbaidjan

17:16 | 02.12.2020 Categorie: Oficial

Chişinău, 2 dec. /MOLDPRES/. Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Aureliu Ciocoi, l-a primit astăzi în audiență pe Gudsi Osmanov, ambasadorul Republicii Azerbaidjan în Republica Moldova. Oficialii au discutat agenda bilaterală, dar și despre evoluțiile recente ale situației din regiunea Karabahului de Munte, informează MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al MAEIE.

În contextul realizării celor convenite în cadrul recentei convorbiri telefonice între șefii diplomațiilor de la Chișinău și Baku, interlocutorii au abordat potențialul aprofundării dialogului politic bilateral pentru perioada imediat următoare, care vizează, în particular, dialogul pe linia ministerelor de externe, precum și activități de intensificare a cooperării comercial-economice între cele două țări.

foto: MAEIE

img20009568

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!