ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Primăria Chișinău va intra în 2021 cu deficit de buget

09:13 | 07.12.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 7 dec. /MOLDPRES/. Bugetul municipiului Chișinău va avea în 2021 un deficit de un miliard de lei, transmite MOLDPRES.

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a declarat la ședința on-line a serviciilor municipale de astăzi că bugetul pentru anul viitor al Primăriei Chișinău va avea un deficit de peste un miliard de lei. „Deficitul este datorat proiectelor pe care le vom implementa, procurării autobuzelor și extinderea a două străzi”, a argumentat Ceban.

În același timp, edilul s-a declarat încrezător în capacitatea municipalității de a acoperi în anul viitor acest deficit. ”Taxele municipale, dar și alte activități pe care le avem, vor face posibilă acoperirea acestui deficit”, a spus Ceban.

Potrivit primarului, din taxele municipale noi se va încasa peste o sută de milioane de lei la bugetul municipal.

img20009680

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!