ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Bio Farma anunță o eficacitate de până la 97% a vaccinului Sinovac împotriva COVID-19

14:26 | 08.12.2020 Categorie: Externe

Jakarta, 8 dec. /MOLDPRES/. Compania farmaceutică indoneziană Bio Farma a anunţat marți că datele preliminare rezultate din studiul clinic pe care îl desfășoară asupra vaccinului produs de compania chineză Sinovac relevă o eficacitate de până la 97%, informează Reuters, citată de AGERPRES și MOLDPRES.

„Echipa noastră care conduce studiul clinic a constatat, în termen de o lună, că datele intermediare relevă o eficacitate de până la 97%”, a declarat Iwan Setiawan, purtător de cuvânt al Bio Farma.

Bio Farma nu a furnizat date cu privire la numărul de participanți care au fost infectați pe parcursul studiului clinic în care sunt implicate circa 1.600 de persoane.

Iwan a declarat că Bio Farma va aștepta rezultatele finale şi a precizat că se așteaptă ca Agenția pentru alimente şi medicamente din Indonezia să autorizeze în sistem de urgență la sfârșitul lunii ianuarie, pentru a se putea începe campania de vaccinare în masă.

news.hvylya.net

img20009747

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!