ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Liceul „Boris Dânga” din Criuleni a fost reabilitat termic

15:23 | 08.12.2020 Categorie: Regiuni

Chişinău, 8 dec. /MOLDPRES/. Liceul teoretic „Boris Dânga” din orașul Criuleni a fost reabilitat termic în cadrul unui proiect realizat cu suportul Agenției pentru Eficiență Energetică (AEE). Colaboratori ai Agenției au efectuat astăzi o vizită în teritoriu pentru evaluarea lucrărilor efectuate şi au constatat că acestea sunt conform normelor, transmite MOLDPRES.

Potrivit instituției, contractul de grant a fost semnat în cadrul Apelului de propuneri de proiecte nr. 1 în domeniul eficienței energetice şi valorificării surselor de energie regenerabilă.

„În cadrul proiectului se implementează următoarele măsuri de eficiență energetică:  înlocuirea ferestrelor și ușilor exterioare cu suprafața totală de 839,95 m2; izolarea termică a pereților exteriori cu suprafața totală de 2 939,7 metri pătrați. Valoarea totală a grantului constituie circa 3, 22 milioane de lei”, indică AEE

Totodată, pe perioada implementării, beneficiarului i se asigură asistența tehnică ce include raportul de audit energetic, elaborarea devizului de cheltuieli, expertiza documentației de deviz, expertiza tehnică a clădirii și servicii de supraveghere tehnică.

foto: AEE

img20009748

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!