ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Până la sfârșitul anului, pe străzile Chișinăului vor circula 15 troleibuze moderne

17:08 | 08.12.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 8 dec. /MOLDPRES/. Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a anunțat astăzi, pe rețelele de socializare, că 15 din cele 25 de troleibuze cumpărate în Riga au ajuns la Chișinău, transmite MOLDPRES.

Primarul a efectuat astăzi o vizită în parcul de troleibuze nr. 1 al Regiei Transport Electric Chișinău, unde a văzut troleibuzele cumpărate de administrația publică centrală în Riga. Potrivit lui Ceban, din lotul celor 25 de troleibuze achiziționate, au sosit la Chișinău cinci troleibuze articulate de model GANZ Solaris TROLLINO 18 şi zece troleibuze clasice de model SKODA 24 TR Irisbus.

Ceban a informat că în aceste zile troleibuzele vor fi supuse testărilor, pentru ca până la finele anului să fie puse în circuit. Celelalte zece unități de transport vor porni din Riga în timpul apropiat, a subliniat edilul capitalei.

foto: facebook.com/Ion.Ceban.public/photos

img20009750

img20009750

img20009750

img20009750

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!