ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Toate drumurile naționale sunt practicabile

11:07 | 09.12.2020 Categorie: Economie

Chişinău, 9 dec. /MOLDPRES/. Administratorii drumurilor monitorizează sistematic toate sectoarele de drum periculoase, astfel încât orice dificultate apărută în trafic să fie soluționată rapid, transmite MOLDPRES cu referire la Administrația de Stat a Drumurilor (ASD).

Potrivit instituției, în prezent, sectoare de drum blocate nu sunt, circulația rutieră pe drumurile naționale se desfășoară în condiții de siguranță, iar lucrările de patrulare și combatere a lunecușului continuă.

„Pe parcursul nopții trecute, caracterizată de temperaturi scăzute, au fost desfășurate lucrări de patrulare și combatere a lunecușului pe traseele naționale din municipiul Chișinău, raioanele Cahul, Cantemir, Anenii Noi, Criuleni, Dubăsari, Briceni, Ialoveni, Glodeni, Râșcani, Strășeni, Ungheni, Orhei, Rezina și UTA Găgăuzia”, indică ASD.

În procesul tehnologic au fost implicate 45 de utilaje speciale cu participarea a 42 de muncitori rutieri.

Administrația de Stat a Drumurilor solicită conducătorilor auto să fie atenți la drum, iar în cazul dificultăților în trafic, pentru a solicita intervenția drumarilor, să apeleze la numerele de telefon: 22-55-30; 74-89-61; 060 477 117.

Conform meteorologilor, astăzi în ţară se prevăd valori termice până la 5 grade Celsius, cer variabil, fără precipitații. Mâine vremea se va încălzi cu câteva grade, atingând 9 grade Celsius, iar pe întreg teritoriul țării se așteaptă ploi. 

foto: ASD

img20009778

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!