ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Sportivii moldoveni vor fi testați gratuit la COVID-19

15:52 | 09.12.2020 Categorie: Sport

Chişinău, 9 dec. /MOLDPRES/. Ministerul Educației, Culturii și Cercetării va asigura în mod gratuit testarea sportivilor de performanță la COVID-19, transmite MOLDPRES

În cadrul ședinței de astăzi a Cabinetului de miniștri, s-a aprobat ca testarea la infecția de COVID-19 pentru sportivii de performanță care reprezintă R. Moldova la competiții naționale și internaționale să fie efectuată din contul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării. Până acum, pentru a reprezenta statul moldovean la competiții peste hotare, sportivii de performanți achitau costul acestui test din cont propriu.

Guvernul a prevăzut suma de 1,7 milioane de lei pentru testarea a circa 2.000 de sportivi care vor participa la competițiile de calificare la Jocurile Olimpice.

foto simbol

img20009803

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!