ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

La Bălți s-a deschis Expo-târgul universal tradițional de iarnă

17:11 | 09.12.2020 Categorie: Regionale

Chişinău, 9 dec. /MOLDPRES/. La Bălți a fost inaugurat astăzi Expo-târgul universal tradițional de iarnă „Daruri de Crăciun”, ediția a XVI-a, organizat de filiala Bălți a Camerei de Comerț şi Industrie (CCI) a R. Moldova, în parteneriat cu Primăria municipiului Bălți, transmite MOLDPRES.

Scopul Expo-târgului este de a promova producătorii autohtoni, precum și de a contribui la sporirea calității și competitivității produselor, mărfurilor, stabilirea noilor contracte de afaceri. Pe lângă avantajul de a consolida pozițiile pe piață, companiile participante au posibilitatea de a testa produsele şi serviciile noi la capitolul cerere pentru a îmbunătăți sortimentul.

„Expo-târgul constituie o platformă de comunicare între mediul de afaceri și consumatori, un instrument eficient pentru susținerea şi promovarea întreprinderilor mici şi mijlocii din țară, precum și un prilej oportun pentru dezvoltarea dialogului public-privat, au estimat mai mulţi participanți la eveniment.

Pe parcursul a trei zile - 9, 10 şi 11 decembrie - Piața Vasile Alecsandri găzduiește evenimentul expozițional, la care participă agenți economici din diferite localități ale țării: municipiile Bălți şi Chişinău, raioanele Sângerei, Râșcani, Glodeni, Fălești, Strășeni, Florești, Rezina, Ialoveni, Dondușeni, Drochia, Soroca, Călărași, Ceadâr-Lunga, Basarabeasca, Briceni.

În total, pe parcursul anului 2020, filiala Bălți a CCI, în parteneriat cu administrația publică locală din regiune, a desfășurat în orașele Bălți, Fălești și Glodeni nouă expo-târguri specializate şi universale.

foto: ADR Nord

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!