ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Sistemul de iluminat public din orașul Nisporeni a fost modernizat

17:40 | 09.12.2020 Categorie: Regiuni

Chişinău, 9 dec. /MOLDPRES/. Sistemul de iluminat public din orașul Nisporeni a fost modernizat cu susținerea Agenției pentru Eficiență Energetică (AEE), transmite MOLDPRES.

„În cadrul proiectului se implementează măsura de modernizare/extindere a sistemului de iluminat public (SIP), utilizând 338 de corpuri de tip LED, inclusiv echipamentul/utilajul necesar pentru crearea infrastructurii în vederea funcționării sistemului de iluminare”, indică AEE.

Programul "Implementarea măsurilor de eficiență energetică în cadrul Sistemului de iluminat” din orașul Nisporeni este susținut în cadrul Apelului de Propuneri de Proiecte nr. 5, în domeniul eficienței energetice adresat solicitanților de finanțare din sectorul public. Valoarea totală a proiectului constituie 5,72 milioane de lei.

Pe perioada implementării, beneficiarului i se asigură asistența tehnică ce include raportul de audit energetic, elaborarea devizului de cheltuieli, expertiza documentației de deviz, expertiza tehnică a clădirii și servicii de supraveghere tehnică, conform sursei citate.

foto: AEE

img20009808

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!