ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

19 localități din țară au rămas fără lumină în urma intemperiilor

15:51 | 10.12.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 10 dec. /MOLDPRES/. Urmare a condițiilor meteo complicate în regiunea centru și sud a țării, pentru moment sunt parțial afectate sau deconectate 16 localități, iar în nord fără lumină au rămas trei localități, comunică MOLDPRES.

Potrivit datelor Ministerului Economiei și Infrastructurii, urmare a condițiilor meteo complicate, starea rețelelor electrice de distribuție a fost afectată din cauza rafalelor de vânt puternic.

În centru și sud sunt parțial afectate sau deconectate 16 localități. În scopul remedierii situației în teritoriu au fost mobilizate 41 echipe de specialiști.

În regiunea de nord a țării sunt parțial afectate sau deconectate trei localități. În scopul remedierii situației au fost mobilizate trei echipe de specialiști.

Meteorologii au emis astăzi un nou Cod galben de ghețuș, iar pe majoritatea traseelor țării se circulă în condiții complicate.

foto: MEI

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!