ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Primăria municipiului Chișinău a supus dezbaterilor publice bugetul pentru anul 2021

10:22 | 11.12.2020 Categorie: Economie

Chişinău, 11 dec. /MOLDPRES/. Primăria Chișinău a prezentat pe site-ul municipalității proiectul de buget pentru anul 2021, pentru a fi supus dezbaterilor publice, transmite MOLDPRES.

Datele prezentate arată că cheltuielile vor fi mai mari în anul care vine și vor constitui 5,95 miliarde de lei, veniturile vor fi în sumă de 4,66 miliarde de lei, inclusiv transferuri de la bugetul de stat în mărime de 2,64 miliarde de lei.

Anterior, primarul Ion Ceban a declarat că deficitul de buget se datorează proiectelor implementate de primărie, cum ar fi procurarea autobuzelor și extinderea a două străzi. Proiectul va fi supus dezbaterilor publice până la data de 24 decembrie.

foto: chisinau.md

img20009860

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!