ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un fost polițist a fost reținut de CNA după ce a extorcat 5000 de euro de la un șofer

11:50 | 14.12.2020 Categorie: Societate

Chișinău, 14 dec. /MOLDPRES/. Un fost angajat al Secției cercetarea accidentelor rutiere din cadrul Direcției Poliție a fost reținut de ofițerii CNA după ce a extorcat 5000 de euro de la un șofer, comunică MOLDPRES.

Potrivit datelor CNA, acesta este bănuit că ar fi promis unui șofer să-l ajute să scape de dosarul penal, pornit pe faptul tamponării unui pieton, soldat cu urmări grave. Pentru serviciile sale, fostul polițist ar fi pretins şi primit 5000 de euro.

Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore, iar pe cazul dat a fost inițiată o urmărire penală pentru trafic de influență. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă amendă sau până la șase ani de închisoare.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!