ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Peste 1400 de șoferi s-au ales cu amenzi în weekend

12:54 | 14.12.2020 Categorie: Societate

Chișinău, 14 dec. /MOLDPRES/. În zilele de odihnă, peste 1400 de șoferi au fost documentați de angajații Inspectoratului Național de Securitate Publică /INSP/ conducând cu abateri legale, dintre care, 600 de conducători auto au depășit limita de viteză, comunică MOLDPRES.

Potrivit datelor INSP, tot în weekend, 19 șoferi au fost depistați la volan în stare de ebrietate, iar 244 nu au respectat indicatoare de semnalizare rutieră. Alți 177 de conducători auto au încălcat regulile de oprire și acordare de prioritate pietonilor, iar 33 nu aveau cuplată centura de siguranță.

Totodată, inspectorii de patrulare au intervenit la 122 de solicitări din partea șoferilor și cetățenilor parvenite la numărul de urgență 112.

foto: INSP

img20009915

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!