ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Poliția va face controale nocturne în barurile și restaurantele din capitală

15:56 | 14.12.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 14 dec. /MOLDPRES/. Administrația municipiului Chișinău a solicitat poliției mai multe controale nocturne în baruri și restaurante. Instituțiile de alimentație publică care nu respectă restricțiile contra-coronavirus vor fi amendate, transmite MOLDPRES.

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban a solicitat, la ședința on-line a serviciilor municipalității, mai multe controale din partea Poliției în localuri și cluburi de noapte. Potrivit oficialului, există suficiente semnale că mai multe baruri ar funcționa și după ora 22.00. „Solicit Poliției să facă mai multe controale în localuri. Am informații că există locații în care se adună tinerii după ora 22.00. Aici fac un îndemn să se aibă grijă și de medicii noștri care tot sunt foarte epuizați. Cei care încalcă legislația să fie amendați”, a spus Ceban.

În contextul restricțiilor pentru prevenirea infectării cu coronavirus, administrația publică locală a interzis activitatea restaurantelor, barurilor și a cluburilor de noapte după orele 22.00.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!