ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Guvernul a aprobat acordarea suportului unic de 1000 de lei persoanelor cu venituri lunare de până la 4000 de lei

17:32 | 14.12.2020 Categorie: Oficial

Chişinău, 14 dec. /MOLDPRES/. Cabinetul de miniștri a aprobat astăzi amendamentul la proiectul Legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2021, care prevede acordarea suportului financiar unic în mărime de 1000 de lei pentru beneficiarii de pensii şi alocații sociale de stat a căror cuantum lunar nu depășește 4000 de lei, a relatat pentru MOLDPRES Direcţia comunicare și protocol a Guvernului.

"Remarcăm în mod special identificarea posibilității de a aloca acest suport bănesc, de data aceasta de o mie de lei. Consider că este un suport binevenit, de care vor beneficia peste 690 000 de persoane", a precizat premierul Chicu în cadrul ședinței Executivului.

Pentru acordarea suportului financiar unic în mărime de 1000 lei, din contul transferurilor de la bugetul de stat către bugetul asigurărilor sociale de vor fi alocate cca 696 milioane de lei. 

foto: Guvern

img20009931

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!