ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O fetița de trei ani dispărută ieri la Otaci a fost găsită

09:37 | 16.12.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 16 dec. /MOLDPRES/. Fetița în vârstă de trei ani, dispărută ieri din orașul Otaci, a fost găsită. Copilul este viu și nevătămat și a fost preluat de serviciul medical pentru investigații, comunică MOLDPRES.

Potrivit datelor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, oamenii legii și salvatorii din nordul țării, dar și polițiștii de frontieră au fost implicați în ultimele ore într-o operațiune de căutare după ce au fost anunțați că o micuță de trei ani din Otaci a dispărut de acasă.

Conform informațiilor, copila a ieșit din curtea casei în ziua de 15 decembrie aproximativ la ora 15:30 și nu a mai fost văzută. Rudele acesteia au alertat serviciile de urgență, după ce mai multe ore nu au găsit copilul. Pentru lucrări de căutare intensă au fost mobilizați peste 120 de oameni. Minora a fost căutată pe parcursul nopții însă fără rezultat. La lucrări au participat voluntari, fiind utilizat echipament specializat, aparate termice pentru identificarea oamenilor, dar și câini.

În dimineața zilei de 16 decembrie lucrările au fost reluate, iar salvatorii au verificat traseele, împrejurările, fântânile și gropile. Copila a fost depistată de paznicul carierei de piatră din Otaci, după ce câinele său a dat semne. Circumstanțele cazului sunt cercetate de organele de drept.

foto: IGSU

img20009979

img20009979

img20009979

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!