ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Trei luptătoare moldovene au ajuns în finala Cupei mondiale de lupte greco-romane

11:21 | 16.12.2020 Categorie: Sport

Chişinău, 16 dec. /MOLDPRES/. Trei sportive moldovene vor concura astăzi pentru medaliile de aur la Cupa Mondială de lupte greco-romane care se desfășoară în Belgrad, Serbia, transmite MOLDPRES.

Federația Moldovenească de Lupte a anunțat că sportivele moldovene vor concura pentru medalia de aur la categoriile de greutate de 57, 59 și 69 de kg. Astfel, în finala categoriei de greutate de 57 kg, Anastasia Nichita se va confrunta cu indianca Anshu Anshu, după ce în sferturi și semifinale a dispus de italianca Arianna Carieri și de turcoaica Mehlika Ozturk.

La categoria de greutate de 59 kg, Mariana Cherdivară a repurtat victorii împotriva sportivelor din Ucraina și Turcia, iar pentru medalia de aur va lupta împotriva sportivei din Federația Rusă, Svetlana Lipatova.

Sportiva Irina Rîngaci, care concurează la categoria de greutate de 69 kg, a reușit să treacă de luptătoarele din Azerbaidjan și Turcia, iar în finală o va întâlni pe ucraineanca Tatiana Rizhko.

La competiția de la Belgrad, sportivul moldovean Alexandrin Guțu a urcat pe treapta a treia a podiumului de premiere la categoria 77 de kg.

foto: Federația Moldovenească de Lupte

img20009988

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!