ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Primăriei municipiului Chișinău

14:55 | 16.12.2020 Categorie: Comunicate

Suspendarea parțială a traficului rutier la intersecția străzilor Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni – Ierusalim

Chişinău, 16 dec. /MOLDPRES/. Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada: 17 – 18 decembrie 2020, intervalul orar 09:00 – 17:00, va fi suspendat parțial traficul rutier pe strada Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, intersecție cu strada Ierusalim, în legătură cu executarea lucrărilor de reconstrucție a rețelelor de contact pentru dezvoltarea liniilor de troleibuz în zona centrală a municipiului Chișinău.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.

Conducătorii auto care traversează zona sunt îndemnați să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Primăria Chişinău mizează pe sprijinul instituțiilor mass-media în vederea informării opiniei publice în timp util, pentru a evita blocajele de trafic.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!