ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Guvernul a operat noi remanieri de cadre

15:26 | 16.12.2020 Categorie: Politică

Chişinău, 16 dec. /MOLDPRES/. Cabinetul de miniștri a aprobat astăzi rechemarea lui Victor Moraru din funcția de ambasador, reprezentant al Republicii Moldova la Organizaţia Națiunilor Unite, transmite MOLDPRES.

De asemenea, în ședința din 16 decembrie, Guvernul a aprobat numirea lui Vladimir Golovatiuc în funcția de ambasador extraordinar şi plenipotențiar al Republicii Moldova în Federația Rusă. Tot astăzi, miniștrii au votat pentru numirea lui Emil Druc în funcția de ambasador extraordinar şi plenipotențiar al țării noastre în Canada, precum şi pentru numirea lui Lilian Moraru în postul de consul general al Republicii Moldova la Nisa (Franţa).

În ședința de astăzi, Executivul a mai aprobat, în baza cererii depuse, eliberarea lui Vitalie Tarlev din funcția de secretar de stat al Ministerului Economiei şi Infrastructurii.

img20010006

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!