ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Codul serviciilor media audiovizuale a fost modificat

19:46 | 16.12.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 16 dec. /MOLDPRES/. Legislativul a votat astăzi în lectură finală proiectul de lege cu privire la modificarea și completarea Codului serviciilor media audiovizuale al Republicii Moldova, comunică MOLDPRES.

Potrivit proiectului, adoptarea modificărilor și completărilor propuse va permite o activitate transparentă și echilibrată a furnizorilor de servicii audiovizuale și a autorității de reglementare.

Guvernul, în termen de 3 luni de la data intrării în vigoare a legii, va aduce actele sale normative în concordanță cu aceasta, iar Consiliul Audiovizualului, furnizorii și distribuitorii de servicii media – vor efectua modificările prevăzute în documentația lor internă.

img20010036

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!