ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Sesiunea ordinară a Legislativului a fost închisă

09:23 | 17.12.2020 Categorie: Politică

Chişinău, 17 dec. /MOLDPRES/. Sesiunea de toamnă a Legislativului a fost închisă ieri aproape de miezul nopții, după ce deputații au votat legile bugetare, comunică MOLDPRES.

Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a anunțat de la tribună că deputații se vor întruni în ședințe speciale pentru a examina moțiunea de cenzură depusă împotriva Guvernului și pentru învestirea noului președinte al țării.

Potrivit Regulamentului, Legislativul se întrunește în două sesiuni ordinare pe an. Sesiunea de toamnă începe în luna septembrie şi nu poate depăși sfârșitul lunii decembrie, iar sesiunea de primăvară începe în luna februarie şi nu poate depăși sfârșitul lunii iulie.

foto: multimedia.parlament.md

img20010042

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!