ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Premierul Ion Chicu a felicitat-o pe luptătoarea Anastasia Nichita

09:53 | 17.12.2020 Categorie: Oficial

Chişinău, 17 dec. /MOLDPRES/. Prim-ministrul Ion Chicu a transmis astăzi un mesaj de felicitare luptătoarei Anastasia Nichita, transmite MOLDPRES 

În mesaj se menționează: 

„Stimată Anastasia Nichita,

Vă felicit cu ocazia acestei frumoase victorii. Medalia de aur la Cupa Mondială din Belgrad este rodul muncii depuse pe parcursul mai multor ani și reprezintă un motiv de bucurie pentru noi toți, dar și un exemplu demn de urmat. Doar cu efort zilnic și dedicație poți obține un asemenea succes și poți duce faima țării în lume.

Sunteți un ambasador al performanței, având în palmares 16 medalii cucerite pe parcursul carierei, dintre care 7 sunt de aur. Întreaga țară este mândră de faptul că de fiecare dată reușiți să urcați drapelul Republicii Moldova pe treapta podiumului cât mai sus.

Vă urăm în continuare sănătate și mult succes în tot ce faceți!”

foto: Guvern

img20010045

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!